Eilen kävimme napakassa tuulessa tyttäreni kanssa nittämässä vähän leveämpää polkua tontille päin. Metrisessä heinässä tarpominen kun alkaa helposti tympiä etenkin märillä keleillä. Toivottavasti tuon polun lähiviikkoina korvaa jo autolla ajettava tienpohja. Tänään käytiin aamupäivällä koko porukalla, ehkä jopa ekaa kertaa, kiertämässä nuo tontin rajat. Onhan se ihan kivan kokoinen läntti

Tontilla on  pääosin ylivuotista kesantoa.

Nyt kun lainhuudot ovat haussa niin aloin muistelemaan että mitenkäs tuo lohkominen sitten tapahtuukaan... No, tästä oli aika helppo löytää lisää tietoa netistä:

"Lohkomisessa vahvistetaan muodostettavan kiinteistön rajat sekä kiinteistön kohdistuvat oikeudet. Lohkomista saa hakea se määräalan tai emäkiinteistön omistaja, jolla on siihen lainhuuto. Lohkominen tulee automaattisesti vireille, kun käräjäoikeuden ilmoitus määräalan lainhuudosta on saapunut maanmittaustoimistoon. Määräalan saajan on ennen lohkomista haettava lainhuutoa käräjäoikeudelta." (Laki24).

Huomenna Taloteolla käymään. Katsotaan miten platform (pre-cut) menetelmä pärjää suurelementeille...

Mietin että mitähän talotoimittajia pitäisi vielä harkita, eli laajentaa katsantaa kun pian pitäisi alkaa jo päinvastoin supistamaan. Katselin tuossa etuovi.comin talopakettietsimellä ja tuohon haaviin tarttuivat ainakin:

- Lappli (jota käytiin viime vuonna katsastamassakin, Vammalan suunnalla)

- Plania talo - juu, ei oikein löydy kovin selkeälinjaista suoraan mallistosta

- Kotitalo (valmis)

Eipä ole helppoa... Lappli pääsis näistä ehkä jatkoon.