Vapun jälkeen aloin tai aloimme jälleen tiukemmin seuraamaan alueemme tontti/määräala tarjontaa.

Se on tunnetusti ollut hyvin kapeata joten tilannetta auttaaksemme päädyimme käyttämään lehti-ilmoittelua.

Yhteydenottoja tulikin kaikkiaan noin kymmenkunta. Lisäksi tutustuin paremmin toiseen alueelle valmistumassa olevaan kaavatonttien alueeseen (ns. Kukkolanmäki) jotka varsinaisesti ilmoitetaan olevan 2011 tarjontaa, mutta jonne kuitenkin jo kesän mittaan on rakennettu kunnallistekniikkaa.

Me kuitenkin halusimme hieman kaavatonttia isompaa maapalasta, joten keskityimme pääosin määräaloihin. Heinäkuussa päätimme tehdä tarjouksen yhdestä niistä, mutta tarjouksemme ei mennyt läpi. Päätimme katsastaa  vielä tarkemmin myös muut tontit ja määräalat. Tämän myötä löysimme toisenkin selvästi isomman määräalan joka kuitenkin oli hiukan syrjemmässä ja sisälsi muutamia muitakin miinuksia kuten läpi kulkevan voimalinjan...

Lopulta nyt elokuussa teimme tuosta samasta aiemmin tarjoamastamme määräalasta noin 3% aiempaa korkeamman tarjouksen ja seuraavana päivänä maanomistaja soitti takaisin sanoen että "kyllä meistä nyt taitaa tulla naapureita!". Hän nimittäin asuttaa itse päätilaa josta tämä määräala on tarkoitus lohkaista.

Tänään aamulla kävin Lempäälän kunnan (niin, olemme nyt takaisin Lempäälässä tuon aiemman Valkeakosken "seikkailun" jälkeen..) maanmittausinsinöörin jutuilla ja määrittelimme määräalan paikan ja rajojen sijainnit karttapohjaan. Tätä karttaa vasten sitten kävimme maanomistajan kanssa iskemässä kepit määräalan nurkkien merkiksi. Siinä ei pieni tihku haitannut!

Kun vielä tein ensimmäiset asemapiirroksen luonnokset arkkitehtisuunnittelijaa varten ja aloitin tämän blogin niin ehkä voin todeta että päivän puhteet (töiden ohella) on hyvinkin saatu tehtyä:) Tästä on hyvä jatkaa....