Laitoimme eilen nimet paperiin, ja paperi oli talopaketin tilaussopimus!

The lucky winner (jos saa näin sanoa) oli ilman sen kummempia selittelyjä Teritalot. Tilauksen sisältö on Carolina 164:n muunnos vesikattoasennuksella (jonka voi vielä perua 10 viikkoa ennen toimitusta asti jos löytää "yhtä hyvän mutta halvemman" katontekijän...) sekä Carolinan autotalli/varasto, jossa puolilämmintä tai olla noin 39m2 sekä yhden auton katos (noin 20m2).

Tästä lähtee siis rakennuslupa-asiat rullaamaan. Teritaloilta tulee tarvittavat piirustukset näillä näkymin viikolla 51 nähtäväksi, mutta ne eivät siis ole vielä lopulliset. Tavoite on jättää paperinippu kuntaan loppiaiseen mennessä jotta ne ovat vaaditun 4 viikkoa ennen helmikuun alun kokousta. Jos tuosta mennään yli niin viive luvassa on 1kk - olettaen siis että lupahakemus menee läpi.

Eli joulukuun fokus on melko selvä, tietysti lahjojen hankinnan ja kinkun syönnin jälkeen...

Negatiivisempaa on että nyt alkaa tuo vesi&viemärilinjan sekä tienteon rakentamiskustannusten kokonaisuus hahmottua - ruman isoja lukuja. Viimeisin lasku oli 9 tonnia, ja se on vasta rapiat puolet koko laskusta. Ja tässähän ei vielä ole mukana sitä 11 tonnin "kerhomaksua" - jolla ei siis käytännössä saa vielä yhtään mitään.

Lisää paremmalla hetkellä. Nyt suunnittelut vauhtiin!