Maanantaina kesäkuun 6. päivä tontille saapui Teri-talojen pystytysporukka 400km päästä Teerijärveltä puolen päivän kieppeillä ja ensi töikseen he asensivat sokkelin päällä valmiina olleen bitumi(radon)kermin päälle solumuovikaistat ja niiden päälle kestopuiset alajuoksut. Sokkelin mitat olivat kuulemma "ok".

Samoihin aikoihin autotallityömaalla oli oma timpurimme aloittelemassa sokkelin muurausta:

Talon alajuoksut oli pian asennettu ja seuraavaksi alettiin odotella kuljetuksia saapuviksi, ensiksi tontille saapui kuitenkin Tampereelta nosturi. Se tällättiin ns. keskelle pihaa josta ylettyisi tekemään kaikki nostot yhdestä paikasta.

Sitten se rekkaralli alkoi... täysperävaunarekkoja varten jouduttiin tekemään tienmutkaankin levitystä (vähän naapurin puolellekin, mikä oli oma tarinansa)... Tavaraa tuli yhden nuppikuorman ja yhden täysperävaunun verran. Alkuunsa...

Gyproc-niput pinottiin suoraan tulevan terassinkaton alle (sateelta suojaan..)

Samoissa autoissa tuli myös Autotalli-varasto "materiaalitoimituksena" eli periaatteessa precut -tavarana.

Ja sitten kun kuormat oli purettu ja viimeisen rekan pressuja rakennettiin takaisin sen kattoihin ja seiniin -

näkyi tietä tulevankin vielä yksi täysperävaunurekka Teri-talojen logoilla!

Tässä rekka on tulossa läheiseltä Rautian tallilta kääntymästä, jotta saa yhdistelmän ylipäätään taittumaan meidän tielle.. Tiellä oleva mutka on tässä vielä tulossa - mutta hyvin siitäkin päästiin (levityksen eli "patin" ansiosta!)

Kuski ajoi rekan hyvään paikkaan talon perustusten viereen ja kävi sitten yöpuulle rekannuppiin, olihan kellokin tässä vaiheessa päivää jo 21:45...  Tästä olisi aamulla hyvä aloittaa talon pystytys - elementit kun olivat tietenkin tässä viimeisessä rekassa.